Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

17.3.05

atractia contrariilor sau adunatura celor de un (acelasi) fel?

Aflam ca fostul premier Nastase s-a dus in premiera(sic) la GDS. Prilej pentru un comentariu pe o tema mai veche cititorului nostru. Pentru a accesa articolul 'Nastase, in premiera la GDS' din Ziua (17/03/05), click aici.


D-l Nastase se poate duce unde doreste si este primit. Mergand la GDS nu inseamna insa ca el ar fi facut vreun gest substantial de impacare cu trecutul sau si mai ales cu 1/2 din electorat care-l displace cu pasiune.

Este interesant cum tot ce are de spus/intrebat GDS prin gura d-lui Oisteanu este rferitor la 'aroganta' fostului. Daca d-l Iliescu ar fi fost acolo, ce ar mai fi fost de reprosat? Sau reportera de la Ziua sare peste randuri?

Oameni buni, Ana Blandiana era parca la GDS/Alianta Civica atunci cand impreuna l-au instaurat pe Contsantinescu-Nimeni pe pozitia de challenger al lui Iliescu--si asta peste voturile care tinteau catre Ratiu si Manolescu. Dupa episodul acela si cate altele, la ce sa ne asteptam de la GDS/Alianta Civica?

Mai cu o poezie, mai cu o scriitura, am fost conditionati de pe vremea veche sa ne uitam la oamenii cu sensibilitate ca purtatori de adevaruri ceresti. Cred ca e timpul sa aratam maturitatea civica si sa ne dumirim de unii singuri, fara a regurgita pe nerasuflate fiece expresie de artist...

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare