Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

15.3.05

Cu temele nefacute si 1/2 explicatii

Comentariul la articolul 'Time-out cu Fondul Monetar International' din Ziua, 15 martie 2005. Pentru a-l accesa, click aici!


Ce lipsa de logica in spusele 'finantistilor' romani. Justificari de genul: Romania are nevoie sa cheltuie mai mult din cauza cotei parte la programele europene sunt cam aiurea. Acum cateva zile, premierul Tariceanu ne spunea ca un acord cu Fondul ar cauza prea mult populatiei.

Nu domnilor, nu credem ca este vorba de ceea ce spuneti ci mai degraba de cota unica pe care v-ati pripit s-o propuneti si dupa aceea si impus-o. Cineva in ecuatia guvern-populatie e (luat de) fraier. Daca va faceati temele nu erati in situatia sa fugariti fiecare resursa taxabila pentru a balansa 'generozitatea' electorala. Scumpiri in puncte esentiale si cresterea celorlalte taxe in afara celei pe venit sunt semne de disperare. Cine stie ce alte cheltuieli are Guvernul incat s-a ajuns la situatii de genul acesta? Daca d-l ministru Popescu are o scuza temporara, d-lui Citroen-Tariceanu i se cam duce nisipul.

Speram numai ca cei vizati pentru a prelua puterea la Palatul Victoria isi fac din timp temele si ce timp mai bun ar fi decat acum...

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare