Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

6.2.06

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania
Mai bine mai tarziu sau blestemul adevarului prin comitet



Cei 11 pentru deconstructia crimelor comunismului


Membrii nou infiintatului, si aprobat de Guvern, Institut de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania sunt: Petre Bacanu, Elvira Ruxandra Bianu, Doina Maria Cornea, Dennis John Deletant, Constantin-Grigore Dumitrescu, Radu Filipescu, Radu Ioanid, Gabriel Liiceanu, Marius-Gheorghe Oprea, Cristian-Romulus Parvulescu si Andrei-Gabriel Plesu.

Institutul va analiza "natura relatiilor dintre activul de partid si fosta Securitate, precum si dintre aceasta si celelalte verigi ale sistemului represiv din Romania" - o analiza atat la nivel individual a comunismului romanesc, cat si a institutiilor sale.

Acest Institut nu se va substitui Parchetului sau organelor de ancheta, ci va functiona ca un institut cu valente stiintifice.






Da click aici ca sa vezi totul!

4 comentarii:

Anonim spunea...

va propun un concurs de perspicacitate:

Ce fel de crime ale comunismului va investiga Radu Ioanid? Eu cred ca cele "comerciale", daca citesti cartea sa despre emigrarea contra bani a evreilor sub Ceausescu, carte in care are tupeul sa-l faca pe sef-rabinul Moses Rosen, omul care, cu toate pacatele sale, a realizat Alia comunitatii, "agent al securitatii". Ca nu putea sa faca ce a facut pentru turma sa decat daca negocia cu gardianul-sef nu conteaza pentru absolventul de marxism-leninism Radu Ioanid, totul e sa plateasca politza (familiala?) celui care mai bine de 40 de ani a condus barca comunitatii pe valurile comunismului. Aferim, Taricene, cu un asa "antiocomunist" feroce!

Anonim spunea...

O noua cacialma comunista !!!

Ha Ha Ha .........voi chiar credeti ? Academicieni care umplu taburetele pe care stau cu miroase de carnati si alti fosti beneficiari ?
Mai trec ceva ani si mai mor multe din fostele victime supravetuitoare,si mor si ceva vinovati pana se satura cei noi nascuti si vor si ei un ciolan fara baza de apartenenta. Personal nu stiu cum "grecul" Ioanid care s-a fuserit prin strainataturi poate avea un cuvant de spus. Poate va cere niste rascumparari pt cei ce au emigrat asa de usor.

Anonim spunea...

It's better later...

than never.
In curand vom afla cine au fost calaii!

peromaneste spunea...

cum se spunea si pe aici, mai moare un calau, mai mor 10 victime...

oricum, daca oamenii ar fi avut nevoie de un material sa invete cum sa fie oameni un raport chiar si perfect nu va putea sa adauge decat putin la intelepciunea clasica in sensul asta...

Google
 

Postări populare