Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.5.06

temperatura relatiei PD-PNL



Urmatoarea pastila a fost citita de Mircea Dinescu la o recenta intalnire a liberalilor:
Fiindca peste sase luni va fi nevoit sa joace in public drama sotului incornorat care a angajat o echipa de detectivi particulari ca sa afle atat de tarziu ceea ce tot targul stia de multa vreme, dom' Basescu isi trateaza angoasele in compania terapeutilor nationali Gigi Becali si Mitica Dragomir.

Ce-ar fi ca raportul stiintific al domnului Tismaneanu sa-i fie citit presedintelui chiar pe stadion, unde vestea despre infidela tanti Secu nu-i va cadea chiar atat de greu la lingurica, atata vreme cat se poate sprijini la tribuna oficiala in asa carje morale.

Dupa ce ca-i singurul presedinte de Republica din lume care doarme cu doi consilieri sportivi la capataiul patului, lui Traian Basescu pare sa nu-i mai ajunga sfaturile de taina ale antrenorilor Bitang si Belu, astfel ca se mai nutreste spiritual in timpul liber si din rezerva de anafura a atletului lui Dumnezeu condimentata cu piperul din pravalia lui Corleone.

Peste trei ani, la alegerile prezidentiale, nu va exista contracandidat care sa stea atat de tapan in cap, pe bara, sau care sa scuipe cojile de seminte de bostan prin strungareata cu atata profesionalism ca intemeietorul Scolii filozofice de la Ghencea, care ii soarbe acum din priviri pe Gigi si pe nea Mitica, precum odinioara antrenorul Constantin Noica pe atacantii Plesu si Liiceanu de la F.C. Heidegger. Daca lui Constantin Noica nu i-a fost rusine sa scrie un eseu despre despartirea de Goethe, mie mi-e cu atat mai putin sa scriu un eseu care se cheama "Despartirea de Basescu".
Iata si reactii:

veres din Comanesti/Bacau
Aferim bre...


"Actiunea" d-liului Dinescu de la Timisoara se aseamana cu sfatul dat d-lui Iliescu in 1990 de a-i lasa pe demonstrantii din Piata Universitatii "sa fiarba in suc propriu". Fapta, pe care unii din vechii "pietari" care amu il sprijina se pare ca au uitat-o. Eu nu!
Faptul ca la atacul "pamfletist" al d-lui Dinescu au ras cu pofta: fiul vitreg al unui distins om de cultura, dar in acelasi timp si un turnator ordinar, dovedit si recunoscut in direct la TVR, precum si nepotul bunicii Ghizella, ce i-a luat locul cu sprijinul PRM nepotului matusii Tamara, nu ma mai mira. M-au mirat insa aplauzele furtunoase ale d-lui A Cioroianu, de la care aveam pretentie.
Nu m-au mirat nici atitudinea repetentului baiat cu nume de floare si nici a piticului ce danseaza si canta pe mese. Beat mort. Ei, impreuna cu matusa Norika, sunt imaginea PNL-ului taricenist!
Se rasucesc Bratienii in mormant!
Aferim,
varu Stoiu


Marius Adrian Porojnicu
S'avem pardon !


I'ote ca Dinescu,nacajit ca i-a luat apa conacu'{cu pian cu tot ,da' si cu pasaricile d'abea scapate de la gazare},vede rosu'n fata ochilor si sare cocoseste la bataie, batand din " aripile" lui pseudo-liberale{vezi bine ca's cam rosii,nicidecum ..verzi} si'ncearca sa se'nfiga'n beregata marinelului ,ca daca ala nu'si baga nasu'n CNAS, reusa sa-si scape si conacu' si pasaricile lui aviare de la'nec:baga'n fatza nitz'cai'va dosarele{reale sau nu},se zbarlea la un prefect-doi, si....crapa digu'n alta parte,nu ?
Ba,l'au mai descantat unii si cu via : cum ca si'a tras vie barosana si-a lasat fostu' apropritar cu buzele umflate si cu jalba'n protzap ! Auzi indrazneala : sa-l intrebe careva ce si cum, pe el, si sa-l bage'n gura lumii ! E clar ca Basescu trebuie schimbat,mai ales ca nu prea ramane cu gura cascata la diareea lui verbala !
Asa ca...fitilele lu' Dinescu,nu puteau fi mai gustate altundeva si tocmai d'aia le-a expus in conjunctura respectiva : la asta se pricepe, doar n'a ratat-pana acu' nici o conjunctura, nici un parastas !{al cui parastas e , o sa vedem: aveti putintica rabdare,sa moara mortu'}
"Luat de val",mai in aval, Tariceanu radea satisfacut ca s'a gasit unu' sa'l besteleasca pe marinel ca la'njurat pe Plesu{i-o fi zis de ma-sa??-ca nu ne-a spus-}.Ce-i drept, premieru' radea stirb,{necajit fiind pe Dumnezeu ca...i-a luat apa alegatorii, si p'ai lu' Becali si Vadim nu i-a luat,parca's chiar mai multi!!}
Asa ca,.....oftica lu' Dinescu,generata de ..."inundarile controlate", cre'ca are miez adanc.....Tocmai d'aia, e cazu' sa se trateze: un furazolidon pe zi{pana-i trece diareea-verbala-,ca sa-i poata PNA-ul "umbla la funduletz"{cu conacu',cu via,........}


CristianIon2005 din Romania
PNL pe val


PNL le da lovitura dupa lovitura lui Basescu si lui PD care are niste oameni de cacao ... niste hoti si niste fameni...deh fostul FSN. De la scandalul TICU DUMITRESCu niste strategi din PNL au preluat initiativa. E simplu, ca la sah!

Alianta a fost o casnicie din interes.

Stolojan a tradat pe liberali si s-a dar cu "fostii".

Acum tariceanu este cel mai bun prim ministru.

Liberalii vor castiga oricul fie ca, castiga viitoarele alegeri fie ca stau in opozitie dar sunt un partid mandru cu doctrina si identitate de oameni adevarati.

Forta PNL!!!

Numiti pe Tariceanu viitor candidat la presedentie si faceti o propunere de guvern 100% liberal.

Scoateti nulitatile gen Crin Antonescu si cei care au o falsa identitate liberala. Pe Musca recomandatii sa se alieze cu comunistii (ca aceste simpatii le are!).

Si ve-ti castiga!

SUCCES!

PS Daca din vitorul guvern (2008) nu vor face parte liberalii si se vor promova lichele ca Gigi Becali, Vadim, Basescu, pd-sti ca Boagiu, Udrea, Oltean, Boc (lichele!) imi pun f serios problema sa emigrez!!!


Inima-Rea din Bucuresti
A la Guerre ca Hai la Gara


Hotarit lucru, politicienii romani sint idioti. Cum de-au ajuns idiotii in fruntea tarii, e alta poveste. Oricum, idiotii din fruntea tarii nu au nici in clin, nici in mineca cu Tara.
Nici daca se nasteau pe vremea lui Caragea, nu erau mai potriviti "sa guverneze". Chiar si lupta de clasa le-ar fi priit, cita vreme ei imparteau clasele si anii de Canal. Singura lor legatura cu Tara este limba romana, in ale carei comori au patruns pina la sectiunea "pamflet".
In istoria lor culturala, romanii s-au dovedit deosebit de simtitori la pamflete. Riscau inchisoarea numai de dragul de a-l porcai pe nesimititul care credea coborit cu scrinciobul din cer. Naravul batjocoririi le-a adus promisiuni (Cine limba lunga are/Cinci ani va taia la sare) dar si adevarate recompense, la Aiud, Poarta Alba, peste tot unde se cinta "Camarade nu fi trist/Garda merge inainte, cu Partidul Comunist".
Asa si daunazi, la Timisoara. Parte din fruncea Tarii s-a adunat - dracu' stie de ce, ca pina la urma n-a prea mai fost nimic clar - si s-a trezit cintind in cor A la Guerre comme a la Guerre. De aici incolo, n-avem decit sa numaram inapoi, pina sa explodeze primul obuz.
Dupa ani, prin cimitire misunind de mari mutilati de razboi, o sa vedeti un idiot batrin, trecind de la pomana la pomana, si povestind oricui - "pe o tigare" - cum a declansat el razboiu' cind s-a ris de Basescu, barba-n barba cu Tariceanu.
Cu ochi plinsi, crestinii isi vor murmura in barba "Care Basescu? Care Tariceanu?"


Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare