Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.5.06

Ungureanul relatiilor externe de la Bucuresti





Saptamana trecuta, la Camera de Comert romano-britanica, ministrul de externe roman Ungureanu a spus ca dupa parerea sa, cetateni de peste Prut vorbesc "o varianta a limbii romane", mai precis un fel de "light Romanian".


lucid din Bucuresti
o palarie mult prea mare pentru Ungureanu

Numirea astuia la Externe s-a facut printr-un straniu consens al "sponsorilor" diverselor sale burse anterioare ("sponsori" cu sediul in trei continente) cu "serviciile" autohtone (care au se zice un dosar foarte nostim al ipochimenului de dupa '89 si al familionului sau de dinainte de '89) si cu, atentie!, gashca eterna din minister. Se vorbeste despre niste "ciudate" realtii con si extra-conjugale, de exemplu. Cert este ca individul e lamentabil ca ministru, doar face sluj la ordinele adevaratilor patroni ex-"sponsori" si nici macar nu a curatat ministerul de cele mai fanate exemplare de tip ceausisto-iliesciano-nastasisto-geonelist. Asa ca altul la rand la MAE!

Mai mult, se mira fraierii de ce il mentine la Havana in post ungureanul junior pe nulitatea pedeserista patentata pre al sau nume Simirad. Simplu, pen'ca ungureanul cel batran, tovaras de nadejde pedesrist al simiradului, a fost blagoslovit de ex-primar cu oaresce avantaje. Are curaj sa recunoasca junele stipendiat bursier de pe trei continente?

Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare