Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.4.07

Ce atata fas pe demisii/demiteri?
sau suflul in cenusa




Se face atata speculatie pe marginea demisiei dnei Saftoiu de la Cotroceni ca te intrebi de ce oamenii reactioneaza asa la ceva cat se poate de normal, intr-o societate normala carevasazica.

Pe de-o parte este interesant de vazut cum presedintele Basescu se lipseste mai degraba de ajutorul unuia si altuia decat sa mearga la drum cu oameni care nu-s 100% pe linie. Fie ca a fost vorba de sefii serviciilor sau seful Serviciului, de alter-egoul sau buzoian si feminin sau de ardeleanca cuvantului si imaginii presidentiale, Basescu merge mai departe. Cum va merge este ghicitoarea fiecaruia, insa comportamentul sau este cel putin consistent si asta cu riscul de a-si face numai dusmani sau nu a mai avea prieteni. Dar ce vor mai fi si prietenii in politica?

Pe de alta parte, dna Saftoiu a iestit frumos din scena atunci cand a simtit ca Basescu joaca la toate capetele sfetnicilor si nu-i (mai) dadea importanta asumata in schema generala a lucrurilor. Probabil ca s-a gandit femeia, judecand si dupa "interviul de iesire " din post dat in "Romania libera" ca Basescu e mai bun ca client de la distanta decat ca sef de aproape, mai ales judecand dupa relatia post-Cotroceana a Elenei de Buzau cu presedintele. De fapt Elena a fost conduita prin care Basescu a pus pe tapet un biletel care a fost mai mult ca un exercitiu de a sufla in cenusa ca sa mai aprinzi focul. Adica dna Saftoiu s-a suparat pe partea mai slaba din comportamentul presedintelui.

Va fi interesant de vazut unde se va recicla cuplul Saftoiu. Daca Basescu tine la secretele lui, sansele sunt ca-i vom regasi intr-o luna sau doua in sectorul privat, ceva mai departe de comunicarea (citeste MANIPULAREA) politica. Iata inca un ramasag pe care-l facem cu viitorul, peromaneste.


Da click aici ca sa vezi totul!

2 comentarii:

peromaneste spunea...

Elena Basescu, fata presedintelui, spunea vineri la un concurs de frumusete ca Elena Udrea si Adriana Saftoiu nu au avut "vreo reusita extraordinara in viata" si ca nu sunt un model de "realizare in viata".



„Nu stiu cat de realizate sunt in viata cele doua. Depinde cum se considera. Probabil ca eu as alege o a treia persoana, cu siguranta nu una dintre cele doua. Sunt femei de afaceri care au reusit in viata, alt gen de femei. Dintre cele doua nu pot sa aleg niciuna, pentru ca nu mi se pare ca a avut vreuna vreo reusita extraordinara in viata”.

Prostie si rautate cum numai la un concurs de frumusete se gasesc.

Anonim spunea...

spiono-familia

ar trebui sa fim un pic mai atenti la aceasta problema! s-ar putea sa gasim in spatele spiono-familiei saftoiu cateva interese straine de interesul national al romaniei! problema este simpla: majoritatea crizelor poitice aparute in urma alegerilor din 2004 au avut la baza grave probleme de comunicare(a se vedea modul in care informatiili si opiniile ajungeau pe piata si mai ales cum erau ele gestionate)!!
SA COMUNICATI BINE!

Google
 

Postări populare