Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

19.6.08

s-a votat, nu s-a prea ales
si invers



De acum o luna n-am mai postat, am tacut si asteptat si iata ca rezultatele localelor ne scot din toropeala. Oamenii au votat, chiar si prin absenta, si par sa spuna ca:
1) Basescu si PD-L-ul au trait, cel putin pana acum, intr-un clabuc de sapun;
2) PNL-ul a reusit sa transforme pozitia de la guvernare intr-o masina electorala;
3) PSD-ul inca bate apa'n piua gioanei.

In conditiile in care semnalele oficiale de reactie la alegerile locale sunt de satisfactie si se "acuza" numai proasta comunicare pre-electorala, mai ales victoria de la Bucuresti ar trebui sa dea de gandit politicienilor de brand/partid ca s-au cam epuizat smecheriile din arsenalul PR. Intr-adevar, electoratul se "emancipeaza" si devine nepredictibil, ca acel copil din tzara imparatului gol. Populismul a-partinic vine in astfel de situatii sa compenseze politicianismul de gashca.

Problema populistului fara de partid este ca pana la urma, in cazul in care e castigator, are nevoie si el de un aparat POLITIC ce sa-l sustina--asa cum sper sa o fi aflt-o Basescu insusi de la cei treisutesicativa de parlamentari incoace. In alte cuvinte, de unul singur nu ajungi departe, iar oamenii mai irosesc 4 ani.

Victoria de la Bucuresti mai este interesanta pentru un motiv: pare sa-i arate lui Basescu ce se poate intampla in cazul uninominalului.

Succes noilor impropietariti pe functie si la generale! Noi vom mai scrie pana atunci...


Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce comunicare mai era necesara?

Actul 1.
Tovarasul basecu a dat la schimb 3.3 ha din bordei pe 1.8 ha din Satul Francez pe motiv ca in Bordei nu existau "utilitati" (fals ca exista un club sportiv cu restaurant, etc). Datul la schimb s-a facut prin 2 decizii de primar in timp ce proprietarii de drept pe o parte a suprafetei din Bordei erau in proces. Deciziile nu au trecut pe la vre-un CGMB deci si ele ilegale.

De ce nu s-au dat cele 1.8 ha din Satul francez? Pt ca de gestiunea Satului Francez se ocupau cei trei cocosi prezidentiali.

Actul 2.
Constanda vrea sa construiasca. Ia aprobare si taie peste 200 de copaci de la sulfina. Afacerea "explodeaza". Constanda castiga doar 17 milioane in instanta pt ca nu i se permite sa construiasca cat si cum vrea pe terenul ce ii apartine.

Actul 3.

Videanu + CGMB fara psd (retrasi) aproba cu majoritate pdl-ara (au votat si liberali pt nu va fie grija) alt schimb. De data asta de 3.2 ha in Satul Francez.

Total
S-a ajuns de la 1.8 ha la 3.2 ha castigator Constanda responsabil Sfantul Duh.
La afacerea asta nu stiu ce "comunicare" mai era necesara. Faptele sunt reale si cunoscute DNA se uita dupa dude.

La Cathedral Plazza s-a construit cu incalcare de PUZ(inaltime + dublarea coeficientului de utilizare al terenului) de catre seful arhitectilor la cererea lui videanu deci ilegal. Asemanator constructiei de la Esplanada unde acolo nu exista nici un aviz al arhitectilor deci si aia e tot ilegala(noroc ca acolo nu s-a construit INCA). S-au incalcat toate regulile privind "dinstanta" si "pozitia" fata de un "obiectiv de interes public" si monument. S-a crizat si Papa si Vaticanul, si popularii si Parlamentul European.
Castigatori - amicii capusari ai lui videanu si basecu(smecherii de la bog'art). Responsabil din nou Sfantul Duh. Ce "comunicare" ar mai fi fost necesara la o asemenea "aberatie" nu stiu. In afara de "minciunile" si "praful in ochi" caracteristice. Precum scrisoarea lui securel marie jean marinesco catre seful popularilor in care mintea ca Episcopul Robu ar fi fost de acord initial cu constructia "enormitatii" de numai 27 de etaje construita la 10 m de Catedrala(initial erau prevazute maxim 6 etaje iar gradul de utilizare al terenului era de doar 40% nu de 80% precum in final).

Despre borduri iar nu mai discutam ca nu exista nici un UNIC argument de schimbarea a lor decat "ingrosatul" buzunarelor smecherilor din primarie cu videanu in frunte. Bordurile respective fiind si mai putin rezistente si instalate in anumite parti de mai multe ori intr-un "hei rupism" tipic de epoca ceausista.

Deci la cele 3 subiecte nu stiu ce COMUNICARI cu presa mai erau necesare. Sa "negi" sa spui ca "nu e adevarat"? Sa "aburesti" mai mult decat au facut-o ? Pt bordei l-au anuntat pe Chiliman ca din cauza lui a fost trasa la raspundere primaria generala de cei doar 17 milioane de euro castigati de Constanda. Daca tacea din gura (mucles) in bordei aveam acum "proiect rezidential" in plina expansiune.

Din pacate "raul lasat de primarii pd" nu a cantarit suficient in campania electorala (aproape deloc) ceea ce a cantarit a fost "circul". Uite securistul, ba tu, uite iliescii, ba tu, uite fsn-ul, ba tu, uite mineriadele, ba tu, etc. Ca altfel in mod normal nu ajungea in finala blaga.

Google
 

Postări populare