Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

20.2.09

cu plata la timp, cu banii luati si cu treaba nefacuta



Asa de ocupati suntem cu manifestarile zilnice ale rautatii si prostiei ca nu vedem padurea de frunze. Nefiind in stare sa tinem si noi o banca pe care sa nu sara baietii destepti din politica si din prejuru-i, inca de pe vremea lui Iliescu-Nastase ne-am dus cu rugaminte la Apus sa ne faca si noua banci. S-a sistat camataritul ca peste noapte in Romania (sa mai spuna unii ca nu se pot aplica si solutii extreme in Romania!) si au aparut bancile. Mai bine zis, filialele romanesti ale bancilor, in general occidentale.

Si bancile au fost bune, mai ales pentru ele insele. Oamenii nostri au imprumutat exact cat li s-a dat si au mai si platit inapoi. In afara dobanzii si sumei imprumutate, romanii au platit printre cele mai mare taxe de toate felurile, pentru noi de dansii inventate.

Acum ca au intrat bancile mama in rahat se pune problema recapitalizarii filialelor romanesti. Ce parere ai cititorule peromaneste daca vom fi pusi sa le recapitalizam tot noi, iar aceste filiale vor da totusi faliment?!


Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare