Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

20.11.09

Patapievici dezinformeaza in folosul sefului sau

Acest profesionist al minciunii da o noua dovada a maiestriei de dezinformator. Am subliniat cu portocaliu - culoarea lui favorita - esenta articolului: dezinformarea este aceea ca Basescu e dictator si cei care traiesc intr-o lume ireala sunt cei care cred in ea. Pe deasupra, acestia si nu Traian Basescu sunt cei care au dezbinat tara.
Traian Basescu - cele 322 de tepe din Parcul Tineretului, tiganca imputita, puiut de comunist, gaozarule, presa mogulilor, sistem ticalosit, etc. - este cel care uneste. Ceilalti dezbina.
Patapievici doar simuleaza (e prea inteligent ca sa-l banuiesc a crede ce scrie), dar Traian Basescu si adeptii lui sinceri traiesc intr-o lume virtuala in care oricine il critica pe Ales, e in dezacord cu el sau nu executa intocmai si la timp ordinele si indicatiile sale pretioase, este parte a sistemului ticalosit, securisto-comunist, vandut mogulilor sau el insusi mogul. Daca e vorba de vreun adolescent, e doar un puiut de comunist.
In acest "sistem ticalosit", un Matrix romanesc in care Basescu joaca rolul lui Neo, singurele sentimente admise sunt adulatia fata de Carmaci si ura impotriva celor care n-o impartasesc, iar singurele forme de dialog sunt acordul entuziast sau insulta la adresa celor care nu sunt de acord.
Acest univers virtual in care evolueaza Basescu si adeptii sai este, din pacate, lumea schizoida a celor aflati, mental, in plin totalitarism.
Observati cum intelectualul imbratiseaza retorica de mitocan a sefului sau, mergand pana la incitare la rasturnarea ordinii de drept (hotararile justitiei sunt ale sistemului ticalosit, implicit nu trebuie respectate - probabil vrea tribunale revolutionare care sa rezolve treburile operativ in sensul dorit) si fabricandu-si in avans apararea fata de orice critica: orice opozitie sau decizie neconforma cu conceptiile sale sau ale sefului, este rezultatul actiunii sistemul ticalosit, conspiratiei care controleaza tot ce misca-n tara asta.
In comparatie cu sistemul de gandire al baietilor astora, eu prefer sistemul ticalosit!

autor: cod_gabriel
___________
peromaneste: Astea's premizele unui cinism pe care nu se poate construi mare lucru - de fapt, asta am si scris aici la peromaneste ca ar fi modus operandi al chiorului din tzara orbilor.

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare