Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.5.12

Ionescu e cu noi in toate cele ce sunt
si'n cele ce maine vor rade la soare





Mircea Diaconu, noul ministru al Culturii a povestit, luni seară, într-o intervenție la RTV despre cum au fost primiți miniștrii la Cotroceni pentru a depune jurământul de învestitură.

'A venit un microbuz și s-a deschis o poartă și cineva de acolo în uniformă a zis: 'Ce aveți aici, deputați, senatori?' și cineva de la noi a zis: 'E guvernul'. Și atunci domnul a zis: 'E în regulă, parcați în dreapta și tot personalul jos!' ", a declarat Diaconu.

"Personalul" s-a dat jos. A fost foarte plăcut, a spus ministrul Culturii, Mircea Diaconu.

Membrii Cabinetului Ponta au fost nevoiți să se legitimeze pentru a intra.





theatre



socialistu lefter
Macar Basescu era treaz :-) Daca era Puturosu si cind ajungea microbuzul la Cotroceni cel din paza trimitea "personalu" acasa, sa vina la alta data?








Un comentariu:

Proliferarea mărlăniei băsesciene! spunea...

Necioplitul în uniformă de la Cotroceni putea foarte frumos să le spună bun venit, după care să roage personalul guvernului să coboare din mașină, amintind recomandarea de pregătire a actelor de indentitate solicitate. Politicos și civilizat. Dar mârlănia și mentalitatea de coadă de topor promovată de Băsescu refulează până și la personalul de primire și pază de la palat. Ce să-i faci! Când pe tronul palatului e o caricatură necioplită, nu se poate avea vreo pretenție de manieră civilizată de la personalul palatului. Din păcate!

Google
 

Postări populare