Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

16.5.12

Victor, pilotul nostru?



Daca ai fi pilotul economiei romanesti, si pe panoul de comanda ai avea imaginea de mai sus, ti-ar fi greu, daca nu imposibil, sa intelegi ce se intampla si care sunt comenzile pe care sa le aplici pentru a controla sistemul. 

Pastrand metafora pilotului, indicatorii de mai sus ne trimit la un set de ipoteze de lucru:
1) nu mai avem o economie romaneasca;
2) analiza, si implicit controlul, la momentul acesta trebuie sa fie facuta la alt nivel decat cel al cabinei pilotului;
3) fara un plan de a iesi de sub blestemul ipotezelor enuntate mai sus, urmeaza statia dezastru cu peron pe ambe parti.

Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

Un comentariu:

Anonim spunea...

Domnule Director de Sucursală Bancară,

Va mulţumesc pe această cale că aţi ridicat din nou, unilateral, nivelul dobânzii la creditul pe care firma noastra l-a contractat.
Vă suntem profund îndatoraţi că trimestrul aceasta nu ne-aţi blocat operaţiunile concomitent cu ameninţarea executării garanţiilor imobiliare, aşa cum aţi făcut în ultimele patru trimestre! În felul acesta am mai putut plăti din salarii si impozite.


Ştiind că Banca are politici rigide, din cauza crizei, nu mai revendicăm dobânda penalizatoare percepută necontractual şi nici faptul că aţi virat fără să ne anunţaţi disponibilităţile noastre într-un cont ascuns.


Deasemeni, am înţeles motivaţia dvs. şi în concluzie acceptam şi a 4-a reducere consecutivă a finanţării din acest an, care practic ne lasă fără nici un leu. Ne descurcăm noi cumva cu furnizorii care ne sună zilnic, că nu le-am plătit nimic în ultimele 6 luni. La naiba!!! Ei chiar nu înţeleg problemele sistemului bancar?!


În încheiere, vă mulţumesc că v-aţi făcut timp să mă primiţi între două călătorii! Am remarcat costumul dvs. fancy, cravata trendy, bronzul de Caraibe! Distracţie plăcută în team-buildingul din Africa de Sud!


Cu consideraţie,
Întreprinzator privat, Liviu Nistoran

Google
 

Postări populare