Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.6.12

Academici români, Ceata lui Piţigoi

Unui copil mic, trece-i o zdranganea prin fatza si i-ai mutat usor centrul atentiei catre aceasta gaselnita.  Unui popor debilitat, arata-i de departe un plagiat de acasa si pare a uita la viteza de ce a votat asa de putin cu PDL-ul lui Ba'secu.  Deocamdata poporul numai pare a fi uitat, dar academici romani ignora pur si simplu dezmatul de pana acum si vor o livra de carne sangeranda pe motiv ca li s-ar fi uzurpat acadeaua.

Ca Ba'secu mizeaza pe prestidigitatie de zapacit copiii e una, ca academicii romani sau de origine romana se surexcita la sirena Ba'secu e altceva.  Cei oripilati de plagiatul lui Ponta s-au dat morti ca Julieta in toti anii in care Ba'secu si guvernul sau impanat cu ca-cademici au distrus cercetarea, educatia, si sanatatea din Romania.  

Miza reala la acest moment, ce ma face sa intreb cat de absorbiti trebuie sa fie academicii romani sa n-o vada, este in a de-pedeliza Romania si a sanctiona un presedinte uzurpator al parlamentului, guvernului si justitiei.

Mai mult, cand cei de la Nature preiau surse anonime pentru a arata un plagiat, iar FAZ tot insista pe caz, e clar ca nu integritatea academica este ceea ce-i anima, ci clientul de la Cotroceni.  Asta in timp ce Ba'secu a renuntat la orice dram de suveranitate a Romaniei, EUropa si lumea se reaseaza, iar noi scumpim energia cu 5% in mijlocul verii, desi preturile vin in jos din cauza recesiunii mondiale.

Academici romani, puteti fi chiar asa de autisti incat sa nu intelegeti ca miza e mai mare decat observarea fara intarziere a ritualurilor voastre?  Mai deliberati un pic si lasati-l pe Ponta la voia alegerilor!  Nu, nu va cere nimeni sa-l rabdati si pe Ponta printre voi, doar sa amanati mania de pe azi pe maine si sa va ganditi cum sa va curatati grajdurile proprii sistematic, nu la comanda.  Altfel voi veti fi cei care-l mai insuflati odata pe gole(m/n)ul Ba'secu!


Ceata lui Pitigoi
Trece mandra prin zavoi
Toti luptatori de soi
Dai intr-unul tipa doi
Aualeu ce taraboi, 
Dai intr-unul tipa doi

Aprigi ca niste zmei
Si cu brau din sfori de tei
Sprinteni si ochesei
Latra cainii dupa ei
Ham ham ham langa bordei 
Latra cainii dupa ei



2.0








Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

2 comentarii:

Anonim spunea...

briliant articol, maitre!
poate cu ceva ironie si sarcasm se vor trezi unii dintre multii idioti utili ce-au facut posibil mandatul dublu al mafiotului de basescu.

Anonim spunea...

Când premierul a cerut realizarea auditelor interne în fiecare minister în parte"
C. Ştefănescu: Caracatiţa PDL a fost zguduită din temelii

Secretarul Consiliului Naţional al PSD, Codrin Ştefănescu, a denunţat vineri "atacurile de o amploare nemaiîntâlnită" la adresa preşedintelui partidului, premierul Victor Ponta.
"Atacurile orchestrate, din ultima perioadă, la adresa lui Victor Ponta au căpătat o amploare nemaîntâlnită în politica românească. Iar acuzatorii de serviciu nu sunt interesaţi, pe fond, că premierul a plagiat, ci ca a deranjat. Este foarte important ca opinia publică să înţeleagă următorul aspect: când primul ministru a cerut realizarea auditelor interne în fiecare minister în parte, caracatiţa PDL a fost zguduită din temelii. Iar de teama impactului pe care îl vor avea aceste rapoarte oficiale, a creat, instantaneu, o diversiune calculată până în cele mai mici detalii", a declarat Ştefănescu, într-un comunicat remis AGERPRES.
Potrivit acestuia, există "un revers al acestui plan".
"Reversul acestui plan este că, de fapt, acum, toată lumea are o vedere de ansamblu a deontologilor, a aşa-zişilor formatori de opinie, a bloggerilor angajaţi de Modrogan, dar şi a instituţiilor care se subordonează direct voinţei Cotroceniului. Pentru că tot acest presupus 'scandal', nu numai intern, dar şi finanţat în presa externă, este doar o acţiune comandată, extrem de bine întreţinută de acest cor şi alimentată din punct de vedere financiar. Astfel că, începând cu foştii miniştri PDL, foştii secretarii de stat, şefi de agenţii, preşedinţi de ONG favorizate de preşedinţie, în loc să dea explicaţii acuzaţiilor care li se aduc, plagiatul fiind cea mai nesemnificativă, adică deturnări de fonduri, afaceri din banii publici, averi nejustificate, au devenit, peste noapte, inchizitorii celui care a dat sarcina să fie verificaţi", a susţinut Ştefănescu.
Secretarul CN al PSD mai susţine că această situaţie se va schimba curând.
"Săptămâna viitoare, când fiecare ministru va prezenta public rezultatele auditelor din fiecare minister, aşa cum a cerut premierul în ultima şedinţă de Guvern, tot acest scenariu se va stinge de la sine. În acel moment, va începe, cu adevărat, şocul. Pentru că opinia publica va avea acces la primele informaţii legate de sume, nume, în general, câţi bani s-au 'topit', prin ce metode şi, mai ales, în buzunarele cui au ajuns. Şi abia atunci vor înţelege toţi, inclusiv la nivel internaţional, care a fost adevărata miză", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Google
 

Postări populare