Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

9.7.12

S-a irosit mult, S-a distrus tot


Cum se spune in alte parti, nu vreau sa biciui un cal mort, dar vazandu-l pe Adrian Nasatse intr-o emisiune la Marius Tuca, mi-am dat inca odata seama ce mult am pierdut din 2004 incoace, ce dreptate avea prim-ministrul de atunci cand avertiza despre Traian Basescu, si cum ne-am complacut sa colportam povesti despre averea sa fabuloasa si ilicita in loc sa-l confruntam cu intrebarile/indoielile/suspiciunile noastre si sa fi aflat, asa cum spectatorii lui Tuca trebuie ca au facut-o, punct cu punct, ce era adevarat si ce era fabricatie.






Ganduri razlete:

Unde apare Nastase arogant in acest interviu? Era mai degraba un tip prea preocupat sa nu greseasca, un tip ce-si permitea din cand in cand o gluma sau luxul unei ironii.

Minutul 12: Ideea (sa?) cu cota unica de impozitare s-a vazut cand a fost aplicata de Basescu ca nu a dus la mare lucru bun

Nastase intelegea Romania anlului 2004 si vrand sa lupte impotriva saraciei, e clar ca-i intelegea si viitorul. Intelegerea sa despre lumea larga era incompleta.

La min 44 se vorbeste de reducerea fiscalitatii. Nastase era calat pe cateva teme ce-i erau dictate. Mi-e clar acum ca n-a avut in preajma-i oameni cu experienta reala a economiei--nu ideologi, nu teoreticieni.

Una peste alta, n-avea toate lucrurile clare, insa cele cateva chestii sistemice de care era constient si dorea sa le abordeze ar fi pus Romaia pe calea ce a buna. S-au irosit multe sanse, s-a distrus tot ce era.

Ce nu s-a adeverit in ce a spus Nastase despre Basescu?


26/365 Don't Waste It.


Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare