Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

12.6.13

Victor Ponta la Berlin




Ghita Bizonu'O intrebare mai ramane ” a fost sau nu la cullona in combinatie cu Macacu ?!
Ca sa lasam covoru rosu (in definitiv si Betty cand i-a luat capu lu Mary Stuart a facut-o cu toata pompa cuvenita unei regine .. )
Ca ia sa vedem astea
Nu m-a întrebat în mod direct (de Băsescu -n.r.), ci doar când am discutat despre acordul între preşedinte şi prim-ministru, dacă avem clar stabilitate şi înţelegerea că vom evita orice fel de nouă criză politică”, a spus Pont si a arătat că Merkel cunoştea foarte bine faptul că a fost încheiat un astfel de acord. (http://www.cronicaromana.ro/2013/06/11/intrevedere-ponta-merkel-la-berlin/)
„M-am angajat atât în faţa Comisiei Europene (…) nu doar să apăr cadrul legal al acestor instituţii, dar şi să menţin în funcţii de conducere persoanele a căror activitate a fost recunoscută internaţional. Acest angajament a fost complet respectat (…) Pentru că protejez aceste instituţii sunt uneori atacat mai dur decât preşedintele Băsescu”
(EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/patru-minute-atat-a-discutat-merkel-cu-ponta-1041832.html#ixzz2Vz5z5mpv)
Daca citatele din Ponta sunt corecte inseamna ca Angelika von Stassi stia si ce urma sa faca Macacu si a pesemen ca l-a pus pe Victoras sa se jure ca sta “cuminte”


CALIMAN EUGEN-analist de provincie

1.Daca nemtii nu vin sa faca investitii, cu salarii de 800 de lei pe luna, romanii nu vor avea nici macar acei bani in buzunare!
Lipsa a 5 milioane de locuri de munca, pe care o simtim in Bugetul incapabil sa- si sustina (macar) la cota de avarie sistemele sale, nu lasa loc nici unei alte alternative.
Tarile emergente(asiatice) concureaza industistrial Germania, tocmai ca urmare a capacitatii lor de a atrage investitorii straini, deoarece odata cu globalizarea economica si pietele ,,nationale” au devenit ,,globalizate”, adica formate din intreprinderi straine – acolo unde un investitor gaseste oportunitati de a investi si cistiga.
Dezastrul nostru, este ca economia si industria ,,nationala” au disparut, iar indicele de competitivitate/functionalitate a mediului nostru economic ca la Botswanei (indice 74), alunga investitorii – incit investitiile straine in 2013 sint inexistente!
2.In zonele economce, unde indicele de competitivitate este sub 35 (adica la jumatatea celui romanesc), investitorii au semnalul ca banii investiti ar fi pierduti!
Caciulelile la Merkel sau altii, nu schimba situatia, iar cu cite o intreprindere noua de 50 100 de noi locuri de munca, cu sectorul energofag (siderurgie si chimie) si cu cel al IMM-urilor in declin (in lipsa industriei pe care sa se articuleze), Romania ramine o natiune esuata.

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare