Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

9.8.15

A cui (mai) este vina?

Chiar dinainte de 1989, ne repezeam sa aruncam vina pe... Ceausescu. Dupa 1989, de vina a fost oranduirea socio-politica, impusa dupa Razboiul II de aranjamente intre dulai. Dupa 2000, de vina a fost Adrian Nastase, iar dupa 2004, Traian Basescu. Iata mai jos o miuţă cu Adrian Nastase si cititorii sai unde mingea este vina...

ZeV e cineva aproape de casa la blogul lui Adrian nastase, dar se pare ca mai apropiat de polul de putere reprezentat de Victor Ponta. Sa intelegem ca tinerii care au ajuns la putere bine mersi s-au impacat deja cu ideea ca nu vor imbatrani la putere si acum isi regleaza conturile dand si explicatii, altele decat tineretea, pentru neputinta lor?

Viorel
ESTE VINA DV DOMNULE PRIM MINISTRU….ATI AVUT POSIBILITATEA SA NE SCAPATI DE JIGODIA BETIVA BASESCU SI NU ATI FACUT-O…..CA SA VEDETI EL CAND A AVUT POSIBILITATEA SI-A BAGAT ADVERSARII IN PUSCARIE ….


nastase

Viorel,
Eu am votat cu cine trebuia…


ZeV

@nastase

O fi votat Viorel cu cine nu trebuia, dar dvs, oare, nu ar fi trebuit sa fiti mai convingator ?
De exemplu, dvs (cu mari eforturi n.r.) ati inscris Romania pe ,,orbita” occidentala, in timp ce Basescu, un smecher nativ al natiei, v-a furat Axa….asta e…..cine nu stie sa-si pazeasca bostanaria…. ;)
De fapt, Axa a ramas la locul ei si face in acest moment …oral Romaniei.
Morala:
Realitatea este ca avem, domnule Nastase, de 25 de ani incoace, o clasa politica cu dizabilitati. De aceea se auto-discrimineaza pozitiv. ;)
P.S. Nu-l judecati pe Basescu. Traian Basescu este produsul neputintei celorlalti.


nastase

ZeV,
excelenta observatia din post scriptum.

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare