Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

12.10.15

culese la o claca pesedista

Sibilla

si niste pescuite din online ( nu de la adversari ci de la ai nostri ! NU spune nimeni ca ar fi mai buni, feereasca Tatal, Mafiile PD-L travestite-n sanchi nou PNL, acilea vb despre noi, despre doar noi, din ce in ce mai ” goi „) :
” Statutul partidului zice ( art. 137/2) ca: „Presedintele este ales de TOTI membri”. Deci,daca 2 membri voteaza NU ,autoalesul Dragnea e presedinte? ”
” Daca voteaza NU sau daca NU voteaza? ”
am pescuit una tare : ” Sa candidezi de unul singur si sa ai emotii la validare , asta inseamna sa fii din Teleorman ! „..
” Cand nu ai ce sa arati di te ascunzi in spatele unor oportunisti, lumea vede , judeca si actionaza in consecinta…. ”
” Daaaancuuuu ???!!!!! Ne ducem in cap! Doamne ce ne face Livui ….! Partea si mai nasoala este ca responsabilizeaza partidul prin votul de pe 11! Ce fel vor sa beleasca Stanga din Romania!:( ”
” Prostanacul l-a invetat pe Dragnea. E portocaliu! Il tradeaza fata si comportmentul de sluga fata de Basescu Traian. ”
” Eu cred așa: Victor Ponta, este vândut la pachet cu socrul lui de către omul de „încredere”autoalesul Dragnea. Acesta fiind acum „fratello del senogue” cu Iohanis cel care va da viitorul premier al României. Deci: Dragnea, preda PSD.ul dlui Basescu pentru încă 10 ani contra achitării. ”
” ata Socru culege ce a semanat!”
” d-ale carnavalului…
” Atent la marile nevoi ale societăţii româneşti, domnul Dragnea a decis că era nevoie de o lege prin care să ni se dea na-na când spunem bancuri parşive. Uite, domnu’ Dragnea, bancul ăsta cum vă pare?
„Preşedintele PSD urmează să fie ales democratic.”
Pe mine m-a amuzat teribil. Cât e amenda? ” ”
” opinii ( acelea care nu fac obiectul interesului PSD de rit nou… )
” După cum știe multă lume, sunt unul dintre membrii vechi ai PSD. Am lucrat încă din campania electorală din 1992 pentru și alături de Ion Iliescu, iar din 2000 alături de Nicolae Văcăroiu. Consider și în prezent că a fost o onoare pentru mine că Ion Iliescu și Nicolae Văcăroiu mi-au acordat încrederea lor. Azi, organizația PSD din sectorul 2, din care fac parte, m-a notificat că duminică se desfășoară alegerile pentru funcția de președinte al PSD și m-a invitat să vin la vot. Răspunsul meu a fost următorul: ”Dacă erau cel puțin doi candidați, aș fi venit și l-aș fi votat de Dragnea. Așa, însă, nu voi participa la vot.”
Cred că era mult mai bine pentru democrația din partid și pentru imaginea sa să fi fost acceptați și alți candidați. Mai cred că Liviu Dragnea ar fi câștigat oricum, pentru că este potrivit în această conjunctură să conducă partidul. Mai cred că Liviu Dragnea se confruntă în Justiție cu o mare nedreptate, procesul său fiind eminamente politic și nu penal. Din păcate, procedura după care se desfășoară duminică alegerile în PSD îi va dăuna lui Liviu Dragnea și partidului pe termen scurt și mediu. ”
Să te temi de competiție se cheamă că ești nesigur, să folosești tertipuri și să încalci principii – se cheamă că nu ești politician ci păcălici ! NU voi aplauda niciodată asemenea derapaje ! Și sunt printre puținii care-o spun cu subiect și predicat. PSD va pierde credibilitate, imagine și electorat ! Am conștiința curată și-mi asum că am spus mereu ! NU E BINE ! Ești mic, Liviu, mic și LAȘ ! NU-mi inspiri respect, încredere și aista e foarte grav !
hai să mințim pe scurtătură !
să rupem blestem peste vânt
și n-om mai scormoni prin zgură
căutând încredere în cele ce nu sunt…
caci
” Cine vrea să capete un răspuns la problema răului, aşa cum se pune azi, are nevoie, aşadar, în primul rând de o cunoaştere temeinică de sine, adică o cunoaştere cât se poate de bună a totalităţii sale. Trebuie să ştie fără menajamente de cât bine şi de câte fapte ruşinoase este capabil şi să se ferească s-o ia pe una drept reală şi pe cealaltă drept iluzie. Ca posibilitate, ambele sunt adevărate şi el nu va scăpa total nici de una, nici de cealaltă, dacă – aşa cum ar trebui s-o facă de fapt de la sine – vrea să trăiască fără a se minţi şi fără a se amăgi pe sine. ” Carl Gustav Jung
întrebare disjunsă din cele apăsate mai sus : noii întronați și unii păstrați vor servi doar ” autoalesul ” sau/și binomul … ;)
ne ducem cu pași hotărâți spre o luuungă opoziție… aia-i !
p.s. se putea evita dinamitarea din interior ? păi DA, dar…

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare