Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

3.6.16

Legea 15/1990? Casa arde și noi vorbim de legea 15. A fost o lege excelentă. Bazele ei erau puse încă înainte de 1990
In decembrie 1989 a fost un puci


Pe când scriam textul de mai jos, am primit următoarea știre: candidații pentru primăria Bucureștiului aprobați de „puterile tutelare” se vor întâlni, pare-se, în acestă seară, la un post de televiziune, după ce au refuzat o întâlnire cu toții candidații, la un alt post. Mesajul este clar: bucureștenii au permisiunea să voteze doar pentru unul dintre aceștia.
Dacă s-ar crede că voturile noastre contează, cu siguranță nici asemenea alegeri ca ritual electoral nu ar fi posibile.
București deșteaptă-te!


Piv Ref Dacă s-ar crede că voturile noastre contează...TARZIU AI INTELES DAR PENTRU LEGEA 15/1990...!!!!!

 
Adrian Severin Legea 15/1990? Casa arde și noi vorbim de legea 15. A fost o lege excelentă. Bazele ei erau puse încă înainte de 1990. În plus a fost o lege revoluționară și legitimată nu doar prin vot ci și cu sânge. Ce legătură este între ea și derapajul fascistoid de azi? Astăzi ne paște pericolul unei dictaturi de dreapta. În anii 1990, dar și până în 2004 nu am avut farse electorale. Putem critica orice dar nu am avut. Cetățenii s-au putut exprima liber prin vot. Partidele și-au prezentat „marfa” exagerându-i calitățile și poate au înșelat electoratul dar statul român și cu atât mai puțin străinătatea nu au intervenit în alegeri. Din 2004 rezultatul diverselor consultări popoulare a fost răsturnat din afara țării. Acum în 2016 candidații pur și simplu nu s-au mai putut prezenta în fața populației iar cei desemnați de puteri oculte au fost băgați pe gât prin metode de influențare a votului aproape științifice. Dacă nu s-ar conta pe faptul că aceste metode ne vor determina să votăm într-un anumit fel cu siguranță nu am mai fi lăsați să votăm de fel. Și în aceste condiții noi vorbim de legea 15/1990? Acum trebuie să ieșim la vot și să votăm fix cu cei care nu ne sunt impuși. Desigur, lucrurile se vor „aranja” la numărătoarea voturilor dar măcar dăm un semnal că existăm, că am înțeles și că nu capitulăm. Adversarul nostru știe ce are de făcut ca să ne controleze prezentul și viitorul; și o face. Pe noi ne obsedează trecutul. Privim în urmă pe când adversarul se află în față.
Piv Ref TE rog sa nu ma provoci....suntem cam leat ...si am lucrat la inceputuri cu exilatii chilieni...!!!ramane cum am spus si ce ai inteles?


Un comentariu:

Adrian Paunescu spunea...

La munca, derbedei, ca trece anul Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul. Faceati pe democratii cei cucernici, Cristosul mamii voastre de nemernici! Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine Si-apoi convingeti-va ca e bine. C-ati luat o tara de mai mare dragul Si i-ati distrus averile si steagul. S-ajungem colonia de ocara Care-si va cere scuze in maghiara. Si, prin complicitati cu demoni aprigi, Ati desfiintat uzine, campuri, fabrici.

Google
 

Postări populare