Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

13.3.17

Ecoul Prostanacului in PSD

Doctorul a descoperit o noua stiinta pontoasa: "RECUNOSTIINTA" ! (Michael)

Anna
+4
Atentie!!! Se scrie si se pronunta ""recunostinta"" nu ""recunostiinta"".In rest scrisul si grafia cu nenumarate omisiuni de litere spune multe despre oarecare problema la etajul superior,dar si in ceea ce priveste gradul de pregatire intelectuala .In rest o intrebare:de ce nu va dati demisia si din Parlament,ca ,oricum ,ocupati un loc[pe banii nostri]degeaba.Ca tot figurati degeaba si se intelege clar ca va doare in pix de noi,votantii.Stiu ca si altii[destui]sunt tot asa de ""interesati ""de soarta noastra,dar dv ne-ati facut o surpriza extrem de neplacuta,deci sigur-sigur nu vom mai vota nicicand pe nimeni.

Bubulina
+6
E ca o scrisoare a lui Bula. Se vrea rugat sa nu plece. Si daca Dragnea o accepta, ce face?

Acoperire Mediatica

+5
Probabil colegii lui Ponta din tabara cealalta i-au cerut si lui, ca si altor colegi raspanditi, sa incerce sa creeze un nou scandal sau mai multe care sa mai acopere mediatic situatia dezastruoasa in care se afla procuratura si serviciile dupa publicarea motivarii CCR.

NLV
+7
Ponta este foarte rasfatat. Cand era copil, daca nu i se satisfaceau dorintele si toanele probabil se tavalea pe jos. Acum, in loc de tavalit, se duce pe la televiziuni si isi da demisia. Nici nu conteaza motivul. Asa vrea el.
 

MOS ION ROATA
+11
Pacat ca nu ai inteles nimic din "politica damboviteana" a celor 15 ani(din 2002, cum afirma!)! Nu poti fi "vioara no 1" continu! In al doilea rand, situatia actuala ti se datoreaza 1000%! Ai demisionat(fugit din fata raspunderii!!!!) si ai pus in aplicare codurile penale pe care Curtea Constitutionala le-a desfiintat prin sutele de articole declarate neconstitutionale! In prezent esti deputat, datorita partidului, iar activitatea parlamentara se situeaza catre "zero absolut" prin absenteismul cvasi-permanent la sedinte! In cei 15 ani de care vorbesti, au fost destule exemple de ... dezertari si ... constructii politice "de-o vara"! SOLUTIA este una singura : "coicul mic" si "munca, munca si iar munca" alaturi de colegi! Functiile si pozitia sociala si politica va veni de la sine!

Țăranul
+10
.... e , așa la mișto .... , pe nisipul de la mare, u ti-am scris numele tau, a venit furtuna noaptea, l-a sters si imi pare rau, măi , măi , măi , măiiii !

Radu Humor
+11
Se vede că-i şi scrisă, nu numai concepută, la beţie ! Iar rezultatul nu putea fi altul ! Şi când te gândeşti că de deciziile unor asemenea specimene poate depinde soarta unui popor întreg, mai că-ţi vine să pui mâna pe măturoi şi să faci curat ! Ăsta-i rezultatul selecţiei politice făcută pe bază de nepotism, servilism şi lichelism !

Radu
+6
Chiar este un papitoi patetic!Este incredibil ca un doctor in stiinte juridice, avocat si fost prim -ministru face publica o asemenea mazgaleala!Nu ma refer atat la continut , cat mai ales la forma documentului!Un minim respect fata de public si electorat (nu fata de Dragnea) impunea ca aceasta „demisie” sa fie scrisa la calculator, eventual pe o foaie cu antetul cabinetului parlamentar, intr-un format oficial .Acest gen de manifestari in spatiul public ne arata cat de superficiali si necivilizati sunt cei care ne conduc, si aici ma refer la personaje gen :Basescu, Iohannis, Ciorbea, Radu Vasile, Ciolos, Boc, chiar Tariceanu si Mugurel (Manole) Isarescu!Nu sunt deloc un simpatizant al PSD-FSN,dar trebuie sa remarc faptul ca, dincolo de magariile facute, Iliescu, Vacaroiu, Nastase ori Petre Roman si Stolojan au avut mai mult respect pentru functia lor si mai multa decenta in spatiul public...

Escu
+11
Joc de glezne. Îmi dau demisia, dar rămân a lu matale pentru totdeauna. Mai altfel spus: Adio, dar rămân cu tine. Șmecherii de doi bani.

Anaconda
+2
Asa scris, asa prim-ministru! Huuo! Imi pare rau ca am avut cat de cat incredere intr-un individ care habar nu are sa scrie doua randuri aliniate si a condus guvernul Romaniei! Astia sunt tinerii frumosi si liberi care au condus si inca mai vor sa conduca Romania! Huuo! Maine o sa mai aflam ca a consumat si herba life.

Gheorghe Gospodaru
+4
Acest individ care a fost si doctor in drept nu stie sa scrie o cerere.Oare stie sa o citeasca?Ma intriga cum de i se accepta aceasta golaneala.Oricum nu vor face nimic cu el in partid .Cu cat mai repede dau cu el de pamant ,cu atat mai bine.S-a trezit netotul ca nu mai suporta greselile.Dar inainte de alegeri cand mieuna pe langa Dragnea nu-l deranjau greselile?Se vede ca daca guvernul condus de el a facut ceva,nu i se datoreaza lui asta.Nu poti sa fii valoros pana azi si de maine sa devii carpa fara ca cineva sa te impinga la asta.Numai daca esti un caracter mizerabil. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare